Wie zijn wij-de werkmeester

Iedereen
doet Mee

De Werkmeester is een landelijke erkende jobcoach-organisatie met een sterke regionale verankering. Vanuit onze 20 vestigingen door heel Nederland bieden wij een diversiteit aan diensten. Dit doen wij met een team van enthousiaste professionals.

Ons doel is helder: mensen met afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden in hun zoektocht naar werk. De Werkmeester werkt vanuit de gedachte “iedereen doet mee”. Meedoen is de norm, werken het middel en waar mogelijk het doel!

“Meedoen is de norm, werken het middel en waar mogelijk het doel!”

De Werkmeester

Persoonlijke service

een baan vinden doe je bij de werkmeester

Onze Re-integratie diensten

De Werkmeester biedt diverse re-integratie-trajecten vanuit gemeenten (korte activeringstrajecten, praktijk assessments en begeleiding in beschut werk) en UWV (modulaire diensten, trajecten “Werkfit” en “Naar Werk”) voor kandidaten met afstand tot de arbeidsmarkt. Tot onze doelgroepen behoren o.a. participatiekandidaten, Wajon- geren, WIA kandidaten, alleenstaande ouders, statushou- ders en jongeren

De Werkmeester heeft ruim 15 jaar aan kennis en ervar wat betreft de volgende aandachtsgebieden:

  • Gedragsproblemen
  • Psychische klachten
  • Licht Verstandelijke Beperking (LVB)
  • Autisme Spectrum Stoornis (ASS)
  • Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH)
  • Multi-problematiek

 

We helpen bij iedere stap op de route naar werk

Wij streven naar een inclusieve samenleving!

De Werkmeester is een geschikte samenwerkingspartner op het gebied van MVO, SROI en Inclusiviteit. Middels de Participatiewet en Social Return creëren we samen meer werkgelegenheid en een inclusieve maatschappij!

De Werkmeester adviseert en ondersteunt sociale ondernemingen en het bedrijfsleven die willen voldoen aan de Participatiewet en/of Social Return verplichtingen.

We doen methodisch onderzoek naar geschikte vacatures, passen jobcarving toe, kijken naar competenties en mogelijkheden van een kandidaat, werven geschikte kandidaten bij onze sociale partners en bieden de benodigde begeleiding en coaching aan deze kandidaten. 

Inclusieve Samenleving
"Duurzaamheid en betrokken werkgeverschap staan bij ons hoog in het vaandel.”
De Werkmeester

Ons team staat voor je klaar