Trots op Steven!

Kandidaat Steven van den Brink is na hard werken succesvol uitgestroomd uit het project van Facilicom Buitengewoon. Steven heeft een contract gekregen op het hoofdkantoor van Facilicom in de (spoel)keuken van het bedrijfsrestaurant!

Steven is een autistische jongen en heeft drie broers (drieling). Steven woont nog thuis maar wil in de toekomst op zichzelf gaan wonen. Hij is daarbij echt een voorbeeld voor anderen. Hij is erg gemotiveerd, sociaal, behulpzaam voor collega’s en klantvriendelijk. Hij heeft in het verleden al horeca ervaring opgedaan en is erg leergierig.

Door de juiste ondersteuning van zijn jobcoach (Arno Smits) gaat het erg goed op de werkplek. Hij kan hier zichzelf zijn, leert door de coaching van Arno zijn eigen kwaliteiten toepassen en krijgt hierdoor ruimte zich goed te ontwikkelen.  Bij Facilicom stroomt hij nu door bij één van de opdrachtgevers. In dit geval bij Albron op het hoofdkantoor zelf waar hij het afgelopen half jaar gewerkt heeft.

Samen met zijn moeder en broers is hij bezig met het opzetten van een auti-café in Nieuwegein om zo zijn ervaringen met anderen te delen. Vooral op persoonlijk vlak (waar loop je vaak tegenaan?) maar ook op het gebied van werk; een ideale manier dus om elkaar te ontmoeten en van elkaars netwerk gebruik te kunnen maken.

Steven: wij zijn trots op jou!

jobcoach trots werkmeester
werkbemiddeling de werkmeester
werkbemiddeling de werkmeester